Queralt Castellet 6a a la Copa del Món FIS de halfpipe a Laax

foto

La rider catalana va competir aquest cap de setmana en la Copa del Món FIS de halfpipe, que es disputava a l’estació Suïssa de Laax.

 

Després d’una temporada de canvis atrevint-se amb Big Air i Slopestyle i adaptant el seu entrenament -segons les directrius del seu tècnic internacional Benjamin Bright- la Queralt torna als seus orígens, el halfpipe.

Malgrat el temps que ha passat sense competir, Castellet ha demostrat mantenir les seves qualitats classificant-se per una final molt competida, on va assegurar trobar-se molt bé. Fins i tot va arribar a pensar que havia guanyat, després de fer una segona ronda que segons ella va ser molt bona. Tot i això, es va mostrar molesta al creure que els jutges l’havien puntuat com si hagués caigut. Finalment, en la millor valorada de les seves tres rondes va aconseguir un total de 64 punts, que li van donar la 6a posició.

Chloe Kim es va penjar l’or amb 90.50 punts, mentre que Arielle Gold amb 86.50 punts i la xinesa Cai Xuetong amb 85.25 punts van ser segona i tercera respectivament.

Tornarem a veure en acció a la sabadellenca, aquesta vegada en Slopestyle, a Itàlia. Abans de decidir si torna a enfrentarse al pipe de Mammoth Mountain en la Copa del Món FIS de l’especialitat.

També disputarà els Mundials d’Snowboard FIS que se celebraran al mes de març a Sierra Nevada. Allà es tornarà a veure amb l’elit de l’snowboard, per determinar qui és la millor.

Foto: Alba Pardo
Foto: Alba Pardo

Aquesta va ser la clasificació final de la Copa del Món halfpipe de Laax:

1. Chloe Kim (USA) 90,50 puntos
2. Arielle Gold (USA) 86,50
3. Cai Xuetong (CHN) 85,25
4. Kelly Clark (USA) 83,50
5. Liu Jiayu (CHN) 80,25
6. Queralt Castellet (ESP) 64,00