Queralt Castellet 6a en el primer HP de Copa del Món FIS

La rider catalana Queralt Castellet, del Club La Surfera Gironina, ha aconseguit la 6a plaça en la primera prova de Halfpipe de la Copa del Món FIS disputada a l’estació de Cardrona (Nova Zelanda) el passat dissabte 24 d’agost. L’esportista de Sabadell, que ha estat entrenant durant aquesta pretemporada als EUA i Nova Zelanda, va finalitzar en 6a posició amb una puntuació de 71.75. La primera posició, i amb una una puntuació de 89.50 en el seu millor ronda, va ser per a la nord-americana Kelly Clark. 

En categoria masculina va guanyar el japonès Ayumu Hirano amb una puntuació de 92.25. Cal destacar que aquest esportista compta amb tan sols 14 anys i aquesta és la seva primera victòria a la Copa del Món. Rubén Vergés, que també va participar en la competició, va assolir la posició 32 amb una puntuació de 53.33.

Castellet, especialista en Half Pipe, ha demostrat que està entre les millors i que amb una bona ronda pot aspirar al màxim. Recordem que la catalana suma 7 podis en Copes del Món de Half Pipe i que fins ara la seva millor clasificació en la general va ser el segon lloc en la temporada 2011- 2012. 

Enllaços relacionats

FIS-Ski