Queralt Castellet aconsegueix el seu primer podi de la temporada

El passat 30 d’agost la rider catalana Queralt Castellet va aconseguir el seu primer podi de la temporada al Half Pipe de la Copa del Món disputat a Nova Zelanda on es va dur el bronze. L’or va ser per l’americana Kelly Clark i la plata per a la francesa Sophie Rodríguez.

La jove catalana nascuda a Sabadell va fer una bona actuació a la final i va millorar el resultat de les classificatòries disputades el dia 24 d’agost, on va obtenir un quart lloc.

Segons explicava la l’esportista després de la prova, està satisfeta amb el resultat aconseguit en aquesta Copa del Món tot i que espera millorar al llarg de la temporada.

Recordem que la catalana, reconeguda com la millor snowboarder a nivell estatal, va aconseguir la passada temporada situar-se la 1a del rànquing mundial de Tiquet To Ride (TTR) i també 1ra del món en la modalitat de Half Pipe (HP).

Pel que fa als homes, també van participar en aquesta Copa del Món els riders catalans Oriol Fargas, i els germans Isaac i Rubén Vergés. A la final, l’Oriol va aconseguir el 39è lloc i el Rubén i l’ Isaac, el 49è i el 50è, respectivament. El guanyador va ser el japonès, Ryo Aono.