Queralt Castellet afronta avui el Halfpipe d’Snowboard

Avui a partir de les 11 hores Queralt Castellet participa en la prova de Half Pipe dels Jocs Olímpics d’Hivern de Sotxi.

Després de l’intens inici del cap de setmana amb el debut dels catalans Laura Orgué en esquí de fons i Ferran Terra en esquí alpí, arriba el torn de Queralt Castellet, que competirà en el HalfPipe d’Snowboard. La sabadellenca, que competirà a partir de les 11 del migdia, està amb moltes ganes d’afrontar la seva segona participació olímpica i on buscarà estar de nou a la final. Queralt, amb 24 anys, molt clar el seu objectiu d’arribar al més alt del podi i ha treballat molt seriosament per aconseguir-ho. Podeu seguir els Jocs en directe des de la web de rtve.

Laura Orgué, Ander Mirambell, Ferran Terra i Adrià Diaz

Ander Mirambell en Skeleton i Adrià Diaz en patinatge artístic també es preparen per afrontar la seva primera participació en aquests jocs. Mirambell, que espera finalitzar entre els 20 millors, realitzarà la seva primera baixada el dijous 13, dia que tornarà a competir Laura Orgué en la prova dels 10 quilòmetres clàssic. El patinador Adrià Diaz, que farà parella amb la Sara Hurtado, debutarà el diumenge en la seva disciplina aspirant a entrar en la final. Ferran Terra tornarà a competir en esquí alpí dos dies més d’aquesta setmana; divendres 14 a la Súper Combinada (14:00 hores) i diumenge 16 al Súper Gegant (15:00 hores).

Enllaços relacionats
Calendari Sotxi 2014
Tweets Olímpics