Queralt Castellet amb la mirada posada als JJOO’18 després de SN2017

foto

La rider sabadellenca no va aconseguir classificar-se per a la final de big air en els Mundials de Sierra Nevada. Va fer dos bons salts però les recepcions li van restar puntuació. Castellet a partir d’ara, enfoca tot el seu esforç i treball al seu pròxim objectiu: els Jocs Olímpics de Pyeonchang 2018.

L’estació granadina va acollir les semifinals de big air el divendres, on només les dues millors riders es classificaven per a disputar la final. Entre elles, no va poder estar la rider de l’equip RFEDI que no va aconseguir planxar cap dels dos salts que va realitzar.

La seva estratègia era començar amb el Backside 7 que va planxar el dijous en les rondes classificatòries i després fer el Frontside 7 i el Frontside 9. Castellet comenta que “durant els entrenaments vam estar provant els dos trucs i em van anar força bé, però he fallat en competició”.

Finalment, la campiona de la modalitat ha estat l’austríaca Anna Gasser amb una valoració total de 189.50 punts. La plata ha estat per la finlandesa Enni Rukajarvi (165.25 punts) i l’encarregada de tancar el podi ha estat la noruega Silje Norendal (163.75 punts)

És el segon any de la catalana en la modalitat de big air on “cada vegada em sento més còmoda”. Ella és especialista en halpipe però argumenta que “les dues disciplines es complementen i la feina d’una, m’ajuda en l’altra, així que seguiré practicant les dues per augmentar el meu nivell en ambdues”.

La Queralt acaba una mica insatisfeta de la seva participació a Sierra Nevada. Tot i això, no haver obtingut el resultat desitjat assegura que “em dóna la motivació per fer-ho millor en la propera competició”.

Els JJOO a Pyeongchang són ara el seu objectiu pel qual treballar de valent per arribar en les millors condicions possibles. “Ja fa mesos que estem entrenant dur per progressar el màxim. Els JJOO són l’esdeveniment més important per a tot snowboarder i esportista, rendir allà és el meu objectiu” assegura la rider.

Crèdits: PepeMarín/SN2017
Crèdits: PepeMarín/SN2017