Queralt Castellet i Maria Hidalgo a punt pels Campionats del Món

Las riders catalanes s’han classificat per participar en la competició internacional d’snowboard més important que s’organitza des de 1996. 

Del 15 al 25 de gener, l’estació austríaca de Kreischberg rep un dels esdeveniments més esperats de la temporada; els Campionats del Món, on es disputaran les proves de snowboard cros, halfpipe, slopestyle, paral·lel SL, big air i paral·lel GS.

Queralt Castellet, membre de l’equip estatal d’snowboard de la RFEDI i Maria Hidalgo, integrant del grup de tecnificació Snowboard FCEH (slopestyle), s’han guanyat la classificació per participar-hi.

Castellet (3 Mundials: Arosa’07, Gangow’09 i Stoneham’13) disputarà la prova de Halfpipe els dies 16 i 17. La snowboarder catalana de Sabadell va disputar, amb només 17 anys, els seus primers Jocs Olímpics a Turín’06 (ha participat també en els Jocs de Vancouver’10 i Sochi’14) i des de llavors ha estat una referent en la modalitat del mig tub. En aquests Mundials s’espera una bona actuació per la seva part després de la seva pretemporada a Nova Zelanda i els seus actuals entrenaments a Laax (Suïssa), i assegura que intentarà estar en el més alt del podi.

Hidalgo, la més jove amb 17, disputarà els seus primers Mundials i competirà entre el 19 i el 21 en la modalitat de Slopestyle. Els objectius de la barcelonina són participar i viure l’experiència en aquest gran esdeveniment.