Queralt es queda sense medalla a la final de Half Pipe

La catalana va fallar en la final després de classificar-se amb la segona millor puntuació. El podi final va ser per Kaitlyn Farrington (EUA), Tora Bright (Austràlia) i Kelly Clark (EUA), mentre que la barcelonina va ser 11a. La puntuació aconseguida en la ronda de classificació li hauria donat l’or.

Castellet no va tenir sort en la final de halfpipe dels Jocs Olímpics d’hivern de Sotxi 2014. La rider de Sabadell, de 24 anys, va caure en les dues rondes i va quedar 11a, molt lluny d’un podi. La catalana va ser 7a en la primera ronda de la final de surf de neu femení, on va cometre un error en aterrar després del seu últim truc. La seva nota es va quedar en 61,75 punts.

En la seva segona sortida, la rider catalana es va prendre les coses amb molta més calma i quan semblava encaminada a tancar una bona participació, va caure a la sortida de l’últim salt, quan només li faltaven uns menys per acabar la seva feina.  Amb dues rondes de 61,75 i 55,25 punts, Castellet es va quedar lluny de les medalles en la seva primera final olímpica. Va acabar 11a i penúltima a la final reservada a les dotze millors riders.

Enllaços relacionats
Calendari Sotxi 2014
Tweets Olímpics