Rècord aconseguit amb 5089 esquiadors

La tradicional baixada de torxes ha estat un èxit de convocatòria. La participación de 5089 esquiadors ahir en el domini esquiable La Molina+Masella (Alp 2500), va fer possible batre un nou Rècord del Món de Baixada de Torxes, per reclamar els Jocs Olímpics d’Hivern del 2022 per a Barcelona. 5089 esquiadors és una xifra que ha servit per superar l’anterior plusmarca mundial que posseïa l’estació italiana de Sauze d’Oulx.

L’acte es va clausurar amb una encesa simbòlica d’una flama per diferents autoritats presents a l’acte, per donar suport a la candidatura Barcelona-Pirineu 2022, i un gran castell de focs.

El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Sr. Lluís Recoder, el Secretari General de l’Esport-GenCat, Sr. Ivan Tivau i la Primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sra. Teresa Fandos, van encendre un peveter amb la flama dels 5089 torxaires i va agrair el suport brindat per les estacions de La Molina i La Masella animant els esquiadors a seguir treballant per un projecte "exigent, viable i possible".

A més de la llum de les torxes, a l’estació de La Molina s’ha encès un rètol lluminós amb el lema "El 2022, Barcelona Pirineu".
 
El Rècord del Món de Baixada de Torxes de La Molina+Masella es va emetre ahir diumenge, en una edició especial del programa Temps de Neu, al canal Esport 3 (Televisió de Catalunya).

Cliqueu a sobre de les imatges per ampliar-les.

Veure video