Rècord de participació de més de 200 pel·lícules a la 3a edició del BCN Sports Film

Amb un rècord de participació de més de 200 pel·lícules inscrites de 27 països, 70 de les quals han estat seleccionades per a la competició oficial del festival, el BCN Sports Film Festival 2012 celebrarà del 10 al 12 de maig a Barcelona ​​la seva tercera edició. Aquesta comptarà amb la participació de realitzadors de gran prestigi internacional i d’obres guardonades en els principals festivals de cinema.

La novetat

Una de les novetats d’aquest any és que també es realitzaran projeccions de pelí·cules en alguns centres penitenciaris de Catalunya, amb l’objectiu d’apropar el festival i els valors de l’esport a tots els públics possibles

Una aposta cultural i cinematogràfica en benefici de l’esport i els seus valors

Coincidint amb el vintè aniversari dels Jocs de Barcelona, ​​aquesta aposta cultural i cinematogràfica es consolida amb la participació de les principals produccions (llargmetratges i curtmetratges de ficció, animació i documentals) relacionats amb el món de l’esport i els seus valors.

Produccions catalanes i espanyoles en la programació

Les produccions catalanes i espanyoles destacaran en la programació de les 21 sessions competitives, totes elles amb entrada gratuïta. Hi haurà sessions monogràfiques dedicades a esports com el ciclisme, els esports aquàtics o el beisbol, ia entitats com el Futbol Club Barcelona, ​​Bulgària (país convidat), i altres dirigides a col·lectius escolars, federacions esportives, etc. 

Totes les activitats i projeccions que es realitzaran en aquests dos espais seran totalment gratuïtes, de manera que no hi ha excusa per gaudir del festival. En aquest blog aniran explicant les principals activitats ai com els films que no ens hem de perdre.

Celebració del workshop: "Els continguts audiovisuals esportius: oportunitats de negoci" 

Amb l’objectiu de facilitar eines per afrontar la crisi del mercat intern, el BCN Sports Film Festival 2012 pretén, a través d’aquesta jornada oberta a tots els professionals de la indústria audiovisual, afavorir el networking entre les empreses nacionals i alguns professionals d’altres països , facilitant així el procés d’internacionalització de la producció audiovisual de temàtica esportiva espanyola. El workshop comptarà amb la participació de professionals de prestigi de la indústria audiovisual. 

Data:

Del 10 al 12 de maig

Lloc:

Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch i a la Sala Àmbit Cultural de El Corte Inglés de Portal de l’Àngel.

Web oficial del BCN Sports Film Festival:
http://www.bcnsportsfilm.org/

URL del blog:
http://sportsfilmblog.com/