Recuperem aquest 4 i 5 de febrer el 9è Trofeu Infantil La Molina

foto

Els dies 4 i 5 de febrer La Molina acollirà el 9è Trofeu Infantil La Molina.

Degut a les nevades dels passats 26 i 27 de gener, es van haver d’anul·lar les proves previstes a La Molina durant el cap de setmana passat. A les pistes hi havia un excés de neu que impedia poder realitzar les curses amb seguretat. Per tant, es va decidir posposar el 9è Trofeu Infantil La Molina a aquests propers 4 i 5 de febrer. La seguretat dels corredors és sempre prioritària.

La Molina rebrà als corredors de la categoria U16 en el 9è Trofeu Infantil La Molina. La cursa, organitzada per Molina Club d’Esport, és puntuable per al Circuit de la Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí de la FCEH.

Prop de 120 corredors, disputaran un eslàlom el dissabte i un eslàlom el diumenge. La pista Estadi Roc Blanc acollirà als esportistes durant la jornada que començarà a les 8.45 hores del matí amb l’obertura dels remuntadors. De 9 a 9.30 hores es durà a terme el reconeixement de la pista, mentre que a les 9.55 baixarà el primer obridor i a les 10 serà el moment de començar a disputar les proves amb la sortida del primer corredor.