Recuperem competicions per aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana es celebren moltes de les competicions que es van ajornar degut a les condicions meteorològiques i la neu. Pel que fa a les curses d’Esquí de Fons, dissabte 18 se celebrarà la 11ª Puigcerdà Fons d’Esquí de Fons a La Llosa. Es tracta d’una cursa internacional FIS d’esquí de fons en estil clàssic puntuable, que forma part de la Copa Catalana i Copa Nins. Les carreres es disputaran a les distàncies de 30 km., 15 km., 5 km., i 2,5 km.

Per altre banda, tenim al calendari de competicions molt ple pel que fa a les curses d’Esquí Alpí. Baqueira Beret acollirà el 16è TOP CAEI, puntuable per als Campionats d’Espanya Ciutadans els dies 17 i 18 de febrer. Aquestes competicions se celebraran sota l’especialitat de Gegant, homes i dames i les categories participants seran Juvenil I – Juvenil II i Sènior. A més, 19 i 20  de febrer es celebra el 31è Derby Internacional de Ciutadans FIS puntuable per Copa del Món i Campionat d’Espanya Ciutadans amb un Eslàlom Gegant i un Eslàlom que atorgaran els pòdiums de Campionats d’Espanya de la categoria de Ciutadans. Recordar que la categoria ciutadans internacionalment esta establerta per tots aquells esquiadors que no pertanyent als equips nacionals i també queden exclosos de pòdium els esportistes que pertanyent a programes subvencionats o de tecnificació.

Dissabte 18 també tindrà lloc la competició d’esquí alpí alevins 16º Picarol de Neu a Masella que es va ajornar en el seu moment però que es recupera per aquest cap de setmana. Hi participen nens i nenes de la categoria Alevins I i Alevins II i forma part del Circuit Audi quattro Cup Alevins d’Esquí Alpí.

Paral•lelament, aquest cap de setmana és la data de la nova convocatòria del 4t Trofeu GER Alevins i Interclubs que es va ajornar i que s’ha recuperat per el 18 i 19 de febrer a Boí Taüll. El Trofeu Interclubs està adreçat a tots els grups d’edat excepte alevins. Una altra de les competicions que es van ajornar per aquest cap de setmana va ser el 5è Trofeu UEC- Sants Veterans que formar part de la Lliga Catalana Andorrana de Veterans i que tindrà lloc a Ordino Arcalís. La pista de Les Canals acollirà l’Eslàlom Gegant a 2 mànegues.  
  
Totes aquestes competicions comparteixen cita al calendari amb la 2ª Fase Copa Espanya d’Esquí Alpí Infantils I que se celebrarà a Espot durant els dies 17, 18 i 19 de febrer.

Més informació a l’apartat disciplines de la nostra web.