Resultats 16a pujada amb roller La Rabassa

El passat diumenge 2 d’octubre es va realitzar la 16ª Pujada a la Rabassa,  prova puntuable  per la Copa Catalana d’Esquí de Rodes i organitzada per el Club Pirinenc Andorrà.

La cursa es va dissenyar en tres distàncies amb el resultats següents:
A la distància de 12 kilòmetres el pòdium masculí el va encapçalar Francesc Soulie del Team Grenoble seguit per Oscar Jorba i Marc Puigsubirà, tots dos corredors del C.E.F.U.C. En categoria femenina la guanyadora va ser Piluca Gasch del C.E. Bellver.

A la distància de 6 kilòmetres en categoria masculina el guanyador va ser Euan Prieto del C.P. Andorrà seguit de Julen Armendariz i Arnau Vidal, tots dos del C.E.F.U.C. En categoria femenina la guanyadora va ser  Ainhoa Armendariz del CEFUC, seguida per Silvia Lorenzo del C.P. Andorrà.

Finalment, a la distància de 3 kilòmetres el podi masculí el va encapçalar  Gral Sellés del C.E. Bellver seguit d’Arnau Olm, també del C.E.Bellver i de Marti Forcada del P.E.C. En categoria femenina va encapçalar  la prova Laura Pellicer del C.E. Bellver seguida de Maria Sellés del mateix club i tancant el podi Ariadna Vidal del C.E.F.U.C.

El bon temps va fer gaudir d’un bon dia d’esquí de rodes i unes bones imatges (foto gentilesa de Lluís Prieto).