Resultats de Ferran Terra i Andrea Jardi a la Copa d’Europa

Des de divendres i fins diumenge, les estacions italianes de La Thuille, Pila i Courmayeur han acollit les segones  jornades de les finals de la Copa d’Europa d’Esquí Alpí, unes finals que han tingut lloc al Valle de Aosta (Itália).

Aquesta segona jornada va donar el tret de sortida divendres amb les proves de Super Gegant (SG) en les quals van participar els esquiadors catalans Ferran Terra del PEC, que va fer en la prova de Descens del passat dijous i l’Andrea Jardí del CAEI.

Divendres al SG, Terra 28è i Andrea Jardí 37a

El triomf en la prova masculina va ser per l’austríac Florian Scheiber, el gran dominador de la temporada, amb un temps d’1m 23s 82. De la Cuesta va fer Top 20 (17è) amb un crono d’ 1m 25s 77 i en Terra va aconseguir la 28a plaça amb un temps d’1m 26s 28.

Pel que fa a la competició femenina distputada a l’estació de Pila, Andrea Jardí va aconseguir una 37a posició. La prova va ser dominada per l’equip italià que va colocar a cinc de les seves corredores en les primeres places. La campiona va ser l’Elena Franchini amb una marca d’1m 16s 15.

Dissabte l’Andrea i en Ferran no van aconseguir acabar la prova

Dissabte va tenir lloc la tercera jornada de la Copa d’Europa amb un Gegant a les mateixes pistes de La Thuille i Pila. Pel que fa als catalans, l’Andrea Jardí i en FerranTerra no van aconseguir acabar la prova. La catalana es va sortir del traçat en la segona màniga i Terra no va poder completar la primera.

Per la seva banda, Carolina Ruiz va finalitzar en 15a posició i Paul de la Cuesta 38è.

Diumenge es va disputar l’Slàlom a Courmayeur on l’Andrea Jardí va fer 27a

El diumenge també van acabar les finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí a la Vall d’Aosta italià. En la jornada de cloenda reservada a l’Slalom, hi va haver participació espanyola en la prova femenina. A l’estació de Pila, l’Andrea Jardí va aconseguir el 27è lloc amb una marca acumulada de 1m47s73, mentre que Karen Metrailler es va sortir en el segon set i no va poder puntuar. El triomf va ser per la italiana Michela Azzola amb un còmput de 1m42s13.