Resultats de la 2a fase Copa Espanya celebrada a Espot Esquí

El passat cap de setmana, del 17 al 19 de febrer, es va disputar la 2a fase de la Copa Espanya Infantil I a Espot Esquí. El divendres dia 17 es va disputar el GS a la pista Bosc 2 on Enric Cortes del CANMC va quedar primer classificat amb un temps de 46.60. Molt aprop d’ell, en segona posició, va quedar Pol Salvat del CAEI que va fer un temps de 46.93. Finalment, en tercera posició va arribar l’aragonès Andres Trujillo del MAYEN amb un temps de 47.08. Pel que fa a les noies, la més ràpida va ser Carla Vilalta del LMCE que va acabar amb un temps de 45.63 seguida de Carla Grau del C.E.T. que va fer un temps de 46.11 i Ines Maristany del CAEI que va arribar a la meta amb un crono de 47.14.

El dissabte 18 de febrer, a la mateixa pista Bosc 2 va tenir lloc un GS de 2 mànigues amb pòdium de tres aragonesos. Pel que fa a la classificació masculina, el més ràpid de la cursa va ser Marco Sanchez del FORMI amb un temps de 1:14.47 seguit del també Mikel Linacisoro del MAYEN que va fer un crono de 1:18.09. El tercer lloc va ser per Andres Trujillo del MAYEN amb un temps de 1:18.57. Quant a la classificació de les dones, la primera classificada al GS de dissabte amb dues mànigues va ser Carla Grau del C.E.T amb un temps de 1:15.32, seguida molt a prop de la segona classificada Carla Vilalta del LMCE que va fer un temps de 1:15.71. El tercer lloc va ser ocupat per la madrilenya Jazmin Parellada del COLMR.

El diumenge 19 de febrer la 2a Fase de la Copa Espanya Infantils I va cloure amb un Eslàlom de 2 mànigues a la pista Stadium. Quant als homes, el primer classificat va ser Sergi Barcons del LMCE amb un crono de 1:12.44. Segona posició per Pol Salvat del CAEI que va fer un temps de 1:12.79. El tercer classificat va ser Andres Trujillo del MAYEN. Respecte a les dones, la madrilenya Jazmin Parellada es va portat el primer lloc de la classificació amb un temps de 1:21.38 seguida de la catalana Paula Sellol del CANMC que va fer un crono de 1:24.53. La tercera classificada va ser l’aragonesa Andrea Culebras del MAYEN.

Per veure les classificacions oficiales consulteu l’apartat de disciplines de la nostra web.