RESULTATS DE LA COPA CEGVA, 1ª PROVA DE LA LLIGA CATALANA 2011-2012

Durant el cap de setmana del 12 i 13 de novembre es va celebrar al Palai de Gèu de Vielha la Copa CEGVA, 1ª prova de la Lliga Catalana de patinatge artístic sobre gel d’aquesta temporada 2011-2012.

La cita va comptar amb la participació d’un total de 87 patinadors procedents de sis clubs diferents: el Club d’Espòrts de Gèu Val d’Aran, el Futbol Club Barcelona, el Club Poliesportiu Puigcerdà, l’Andorra Club Gel, l’Aramon Club Hielo Jaca i el Club Hielo Txuri Berri.

La competició es va disputar amb dues classificacions diferenciades: una per a l’Open CEGVA, on hi participaven els patinadors de tots els clubs, i una altra corresponent a la Lliga Catalana, on quedaven exclosos l’Aramon aragonès i el Txuri Berri basc.

Aquests són els resultats amb els podis i guanyadors individuals de la Copa CEGVA a les diferents categories:

SÈNIOR ISU FEMENINA:
1. Mónica Gimeno (CEGVA)   93,16 pts.

SÈNIOR ISU MASCULINA:
1. A. Felipe Montoya (Txuri Berri) 120,19 pts.

2ª FEMENINA:
1. Ingrid Amarante (F.C. Barcelona) 29,14 pts.
2. Carlota Rivero (F.C. Barcelona) 27,90
3. Carmen Nart (CEGVA)   25,85

2ª MASCULINA:
1. Telmo Pinter (Txuri Berri)   34,78 pts.
2. Gonzalo Garrápiz (Aramon)   27,72

JUNIOR 3ª FEMENINA:
1. Maria Riart (CEGVA)   20,32 pts.
2. Marta Badia (CEGVA)   19,75
3. Esther Vera (Puigcerdà)   18,28

JUNIOR ISU FEMENINA:
1. Marta Maria García (Aramon) 103,49 pts.
2. Marta Cuní (Puigcerdà)   68,61

JUNIOR ISU MASCULINA:
1. Daniel Périz (F.C. Barcelona) 97,41 pts.

DEBUTANTS FEMENINES:
1. Ariette López (Aramon)    32,88 pts.
2. Mònica Carratalà (F.C. Barcelona) 25,64
3. Ingrid Riera (F.C. Barcelona) 23,76

NOVICE FEMENINA:
1. Victoria Rodríguez (Aramon)   74,70 pts.
2. Irene Manau (F.C. Barcelona) 71,59
3. Cristina Martínez (Andorra)   66,33

NOVICE MASCULINA:
1. Aleix Gabara (F.C. Barcelona) 73,69 pts.