Resultats satisfactoris a la pretemporada de l’Ainhoa Ibarra Ski Club

Ainhoa Ibarra Ski Club està acabant la seva preparació de pretemporada en la que s’han realitzat diversos stages, en geleres i  indoors, amb un resultat molt satisfactori.

En primer lloc, es va iniciar la pretemporada amb un stage a l’estació francesa de Les Deux Alpes, on van viatjar tretze corredors amb edats compreses entre els set i els setze anys, així com tres entrenadors.

Durant l’stage es van realitzar entrenaments d’esquí i entrenaments físics de caràcter general, encara que també hi va haver temps per a jocs i entreteniments.

Posteriorment i ja encaminat només a corredors amb un entrenament més complert i específic durant tot l’any, es va realitzar un stage físic i  tècnic de setze dies, dividit en dues parts:

La primera part, de nou a Les Deux Alpes (França) i la segona part a Landgraaf (Holanda), un indoor amb excel.lents condicions per l’entrenament  tècnic en eslàlom.  En aquest stage hi van assistir  només tres corredors i un tècnic.

Finalment, durant cinc dies en el mes de setembre i cinc dies més a l’octubre, i ja arribant a l’últim bloc de la pretemporada,  s’han realitzat dos stages físics i tècnics a l’indoor de Madrid Snow Zone, l’única pista de neu coberta d’España, en el que s’han desplaçat tres corredors i un entrenador. Aquests últims entrenaments han estat encaminats básicament, i donades les condicions de la pista, a les corves de eslàlom.