Riders classificats a la 1a Lliga Freestyle Pirenenca 2011 – 2012

La classificació de la 1a Lliga de Freestyle Pirenenca 2011-2012 Snowboard & Freeski ha tancat amb els següents resultats:

Snowboard

En categoria Infanti l homes, el rider campió ha estat el català Nil Torres del CEMT amb 497 punts seguit en segona posició de l’andorrà Gerard Prat del ECOA amb 493 punts i en tercera posició del Tekke Voorham del ECA amb 299 punts. Pel que fa a les noies en aquesta mateixa categoria, la guanyadora ha estat l’andorrana Umi Riroroko del ECOA amb 398 punts. La segona classificada ha estat la Meritxell Vazquez també del ECOA amb 394 punts i la tercera la Paula Macia amb 200 punts.

En categoria Infantil II, dels nois, el primer rider classificat ha estat l’andorrà Paul Martinez del ECPCGR amb 486 punts. El segon lloc de la classificació ha estat pel Marcel Llovera del mateix club amb 391 punts i el tercer pel català Albert Baques del CEMT amb 389 punts. Pel que fa a les noies, els tres primers llocs han estat per riders catalanes: la noia que més punts ha acumulat ha estat la Julia Pujol del CEMT amb 397 punts. La Maria Ojinaga i la Maria Hidalgo, companyes de club, han quedat segona (393 punts) i tercera (300 punts) respectivament.

En Juvenils, el campió d’aquesta lliga ha estat l’andorrà Pol Llovera del ECA amb 394 punts, seguit d’un altre andorrà, Alvit Babi del ECOA amb 383 i del català Edgar Lloret del CET amb 290 punts. Quant a les noies, l’andorrana Anna Aguareles del ECPCGR i la catalana Elena Garcia del PEC s’han proclamat guanyadores amb 200 punts.

En categoria Sènior, el rider català Nicolau Valverder del CEMT ha estat el primer de la classificació amb 198 punts, seguit en segon lloc del també català Victor Requesen del RACC amb 196 punts i en tercer lloc del també català Tomás Garcia del CET amb 100 punts. Pel que fa a les noies, primera classificació de l’andorrana Alba Cerda del ECPCGR amb 100 punts.

Freeski

En categoria Infantil I el campió ha estat l’andorrà Ian Serra Carrillo del SEC amb 397 punts , seguit del Sergi Vinyals del ECA també andorrà amb 393 punts. El tercer classificat ha estat el Nurbert Artigas del CCE amb 198 punts.

En categoria Infantils II, el guanyador de la lliga ha estat el Vicent Maharavo del SEC amb 400 punts seguit en segona posició del Lucas Baltenneck del mateix club amb 392 punts i en tercer lloc del Sergi Casabella del ECA amb 385 punts.

En Juvenils, l’Eduard Llinas del ECA s’ha classificat com a primer amb 197 punts i l’Edder Escudero del SEC com a segon amb 100 punts.

Per veure les classificacions oficials consulteu l’apartat disciplines de la nostra web.