Roger Vallverdú i Victor Martínez, 1ers catalans a la Copa d’Europa

La ciutat de Dresde viurà a partir de demà divendres i durant tres dies la 1era jornada de la Copa d’Europa Sènior de short track coneguda com a Starclass Series.

Per primera vegada dos shortrackers catalans, Victor Martínez i Roger Vallverdú, prendran part en aquesta prova de màxim nivell europeu. Tot i les mancances pel que fa als entrenaments en gel, l’objectiu és començar a competir al màxim nivel per obtenir experiència de cara a futures competicions que tindran enguany, com per exemple la Universiada de Jaca.

3 jornades de dues competicions

La Starclass Series són tres jornades de competició on participen els països de l’oest d’Europa. Alhora també es celebra paral·lelament la mateixa competició a l’Europa de l’Est coneguda com a Danubia Cup. Finalitzades les tres jornades de cada competició s’estableix un rànking i els 8 primers del rànking europeu de cada competició s’enfronten en una única final que aquest any a Obersdorft (Alemanya). A més de Dresde, els patinadors catalans visitaran Nottigham i Hasselt al llarg de tota la temporada.

4 catalans al Challenge de Pralognan

A finals de novembre començarà la mateixa competició per a les categories Júnior C i Novice on també per primera vegada hi haurà presència catalana. Paralel·lament a aquesta competició, durant aquest cap de setmana, 4 patinadors catalans més participaran a la primera jornada de la lliga francesa de short track i al Challenge de Pralognan. 

Enllaços relacionats
Nil Llop i Stéphane Barberà 1er i 2on als Opening Games