Sadurní Betriu, Berta Morral, Marta Cester i Lydia Iglesias 1ers a la 12a Puigcerdà Fons

El passat diumenge 13 de gener es va celebrar a l’Espai Nòrdic del Capcir – La Llosa (Puigcerdà) la 12a Marxa Puigcerdà Fons en estil clàssic, una cursa internacional puntuable per a Copa Espanya i classificació FIS, que a més forma part del calendari de competicions de Copa Nins i Copa Catalana d’esquí de fons.

A la prova, organitzada pel Club Esquí Puigcerdà, hi van prendre part totes les categories i les carreres es van disputara les distàncies de 30 km., 15 km., 5 km., i 2,5 km. La cursa FIS ens va deixar els següents resultats:


30 km clàssic sènior

A la distància dels 30 km, el primer en arribar a la meta va ser el fondista català Sadurní Betriu del CEFUC (01:21:46.6). Oscar Jorba del CEFUC es va dur la 6a posició amb un crono de 01:27:31. De les noies, Berta Morral del CEFUC va ser la 1a classificada en aquesta distància dels 30 km. 

15 km clàssic Júnior I

A la distància dels 15 km, Julen Armendaritz del CEFUC va fer 2on, Mario Parodi del P.E.C 3è i Oriol LLarden va fer 4t.  El guanyador de la prova va ser l’aragonès Victor Sena. De les noies, 1a posició per a Marta Cester del ANEC (00:55:09) i 6a per a Ainhoa Armendaritz del CEFUC.

5 km clàssic Cadet

En els 5 km, la guanyadora va ser Lydia Iglesias del ANEC (00:16:27.6). Pol Vidal va fer 4t, Gral Selles 6è i Jan Segalas 7è. Martí Forcada del PEC i Maria Selles del BELLVER es van dur la 1a posició a la distància de 2,5 km. Tercers van quedar Jana Selles també del BELVER i Miquel Auladell del PEC.


Enllaços relacionats

Fotografies de la cursa 
Vídeo de la cursa