Sam Solà, Paula Macià i Aleix López Campions de Catalunya Big Air

Prop de 70 snowboarders i freeskiers han pres part en una competició on els salts han estat els protagonistes de la jornada a La Molina.

La FCEH va organitzar el diumenge 8 de març el Campionat Catalunya Big Air, puntuable per a Copa Espanya de Snowboard i Freeski, per al 3er Pyrenean Freestyle Tour i finalment per al Universitary Open. Hi van participar els riders de les categories a partir de u14 fins absoluts, entre ells, estudiants universitaris.

El Campionat de Catalunya, que va aplegar a prop de >70 snowboarders i freeskiers, va reunir a una part molt important dels millors snowboarders i freeskiers en competició de Catalunya, Andorra, de la resta de la península i també alguns que inclús competeixen habitualment a nivell internacional.

El Big Air va constar de dues rampes de 12 i 6 metres i la competició que va atorgar els títols de Campió i Campiona de Catalunya va consistir en realitzar els millors trucs al salt i es valorava la dificultat, amplitud i execució.

Sam Solà, Paula Macià i Aleix López Campions de Catalunya Absoluts

En Freeski els campió absolut de Catalunya Big Air ha estat Sam Solà del CET, mentre que Gergina Mora del CET i Unai Feliu del AEP ho han estat en Infantil II i Albert Pons del CET en Infantil I. En Snowbaord els campions i campiones absoluts de Catalunya han estat Paula Macià i Aleix López del CEMT, mentre que Alberto Casanova ho ha estat en Infantil II.

Adrià Solè del CET i Pau Bartolo del SG s’han proclamat subcampió i 3er classificat de Catalunya absolut en Snowboard, respectivament, mentre que Roger Artigas i Jofre Sole del GNA s’han dut el títol de subcampió i 3er classificat de Catalunya absolut en Freeski.

Isard Mini per als més petits

Per als més petits freestylers es va organitzar la competició Isard Mini, una prova amb una clara vessant de promoció entre les joves riders de fins a 14 anys vinguts de diferents punts del Pirineu i on l’objectiu principal es ser una festa del Freestyle, que va consistir en un circuit Slope Style on van haver de demostrar totes les seves habilitats.