S’apropa el repte més complicat de l’any per Ander Mirambell

El pilot català Ander Mirambell afronta aquest divendres la 5a cita de la Copa del Món d’skeleton a la Plagne, (França) l’última abans de l’aturada nadalenca i que el pilot ja havia assenyalat com la més complicada de la temporada.

La carrera ve precedida d’uns moments delicats per Mirambell durant els entrenaments d’aquesta setmana:

"Estic buscant les millors línies i potser arriscant molt. Això m’ha costat un bon ensurt i un gran blau en el cos en la sortida de la corba 15, una de les més difícils del traçat al costat de la 6. El cansament físic i, sobretot, mental no estan ajudat ".

Amb tot, el pilot català del RCD Espanyol, no perd l’esperança:

"La il · lusió i les ganes estan intactes davant el top 20 més difícil de tota la temporada. És el repte més complicat de l’any, però és obligatori intentar-ho. Anem a sortir amb els tambors de guerra per a la batalla de divendres! ".

El traçat de la Plagne, seu dels Jocs Olímpics d’Albertville 1992, és un dels més llargs del calendari, amb 1.507 metres, 19 corbes i un desnivell de 124,5 metres.

Aquesta cita serà l’última abans de l’aturada nadalenca i es podrà seguir demà divendres des de les 9:45 hores a través de l’app Live + i d’aquest enllaç: http://www.youtube.com/user/bobskeletv

 

Historial esportiu (resultats en competicions més rellevants):

24è Jocs Olímpics de Vancouver 2010.
14è Copa del Món de Vancouver 2010.
12è Campionat d’Europa 2011, Winterberg (Alemanya).
19è Rànquing final de Copa del Món 2010-2011 amb 550 punts.
Medalla d’argent, Copa Amèrica 2012, Lake Placid (USA).
25è Campionat del Món 2012, Lake Placid (USA).