Seguint els passos de Terra, Carreras i Salarich

Els esportistes de la Selecció Juvenil de de Tecnificació Catalana d’esquí alpí comencen la temporada de proves FIS demostrant així que poden i volen seguir el camí d’alguns millors esquiadors catalans del moment: Terra, Carrreras, Salarich i les germanes Jardí.

Les darreres setmanes, els nou esportistes que formen part de l’equip de tecnificació d’esquí alpí de la FCEH, dos noies i set nois de categoria juvenil, han afrontat als Alps Italians les primeres proves FIS de la temporada. Ha estat el moment de posar a prova el seu rendiment desprès d’un intens període d’entrenaments tècnics i físics. Alguns d’ells, com Núria Pau i Anna Galofré, de categoria juvenil 1, tornen amb bones sensacions després de disputar les primeres competicions, així com Quique Guerra, de la categoria juvenil 2.

Especialment destacada ha estat l’actuació del vigatà Joaquim Salarich que ha fet un excepcional inici de temporada ja que amb dos eslàloms ha assegurat els 50 punts FIS de rànquing, classificant-se en 11è (Livigno, Itàlia) i 10è lloc (Passo Monte Croce, Itàlia) de forma consecutiva. Aquest registre el situa dins el TOP50 del món, fet que li permet afrontar amb seguretat la seva participació als Jocs Europeus que se celebren aquesta temporada a la República Txeca.

Aquesta setmana tots ells participaran al GP FIS Internacional Barcelona Pirineus – Memorial Albert Pardo a La Molina.