Sergi Barcons, Paula Sellol i Carla Grau campions de catalunya en Infantils I

Prop de 150 nens i nenes de la categoria Infantils I han competit aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya d’Esquí Alpí celebrat a Boí Taüll a la pista Vaques, i que forma part del conjunt de proves de la 29a Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí.

La prova va donar el tret de sortida amb un Eslàlom (dues mànigues) i va continuar amb un Gegant (dues mànigues). Finalment el Super Gegant (una màniga) no es va disputar.

Amb un temps assolellat va començar la prova d’Eslàlom on es van proclamar campions de catalunya el Sergi Barcons del LMCE amb un crono d’1min 20s 93 i la Paula Sellol del CANMC que va finalitzar les dues mànigues en 1min 17s 51. Els segons classificats d’aquest Eslàlom van ser l’Enric Cortes del CANMC (1min 23s 60) i Bet Marti del CAEI (1min 20s 99). Dels nens, el tercer classificat va ser el Ibon Mintegui del MAYEN amb un crono d’1min 24s 12, i de les nenes, la Georgina Sule del LMCE que va acabar amb un temps d’1min 21s 12.

Pel que fa al Gegant, el campió dels nens va ser de nou el Sergi Barcons del LMCE amb un temps d’1min 40s 70. De les nenes, la campiona va ser la Carla Grau del C.E.T que va finalitzar les dues mànigues en 1min 37s 48. Els subcampions del Gegant van ser, dels nens, el Ibon Mintegui del MAYEN que va aconseguir pujar una posició respecte de la tercera aconseguida a l’Eslàlom, amb un temps d’1min 40s 95, i de les nenes,  la Carla Vilalta del LMCE que va finalitzar molt a prop de la guanyadora amb un crono d’1min 39s 50. Els tercers classificats d’aquesta prova del Campionat de Catalunya van ser la Paula Sellol del CANM, que a l’Eslàlom va quedar en primera posició, i Pol Salvat del CAEI que va arribar quasi a 2 segons del segon classificat amb un temps d’1min 41s 83.

Per veure les classificacions oficials a la nostra web cliqueu aquí