S’han obert les inscripcions al Curs Internacional de Socorrisme, Seguretat i Medicina

Ja han sortit les incripcions per apuntar-se al Curs Internacional de Socorrisme, Seguretat i Medicina d’Urgències a Muntanya (International Diploma of Mountain Medicine de la Comissió Internacional de Socors Alpins).

El curs, que ja porta once edicions dedicades a la formació de socorristes de muntanya, està organitzat per l’Hospital de Puigcerdà conjuntament  amb la Universitat de Barcelona i amb l’acreditació de la Comissió Internacional de Socors Alpins (CISA-ICAR).

Aquesta formació en Socorrisme, Seguretat i Medicina d’Urgències a Muntanya s’imparteix amb l’objectiu de donar resposta a la demanda de formació continuada expressada pels diferents col·lectius i persones implicades en l’atenció dels accidentats a la muntanya. 

Inscripcions

Trobareu la informació i les inscripcions aquí.

Més cursos a l’Hospital de Puigcerdà

Des del 2009 s’han afegit tres cursos més com són els de "Suport Vital Basic Instrumentalitzat i Desfibril·lador Semiautomàtic", "Tripulant d’helicòpter HEMS" i el "Curs d’immobilitzacions i embenats a muntanya i al medi rural". Trobareu més informació d’aquest cursos a la web http://cursos.hospitalpuigcerda.com/index.html