Sierra Nevada acull el Ct d’Espanya amb 3 riders de la FCEH

Els dies 11 i 12 d’abril, l’estació de Sierra Nevada acollirà els Campionats d’Espanya com a gran esdeveniment de final de temporada per freeskiers i snowboarders. Hi participaran els riders catalans Aleix López, Gerard Garcia i Roger Artigas. 

La Real Federació Espanyola de Deportes de Invierno (RFEDI), conjuntament amb la Federación Andaluza de Deportes de Invierno (FADI) i l’Estació d’Esquí de Sierra Nevada organitzen els Campionats d’Espanya de Freeski i Snowboard Absoluts i Infantils. Les proves es realitzaran a l’estació granadina, els dies 11 i 12 d’abril, sota la normativa FIS i RFEDI.

Durant el cap de setmana del 11 i el 12 d’abril, l’estació de Sierra Nevada rebrà els freestylers i surfistes de neu que competiran en els Campionats d’Espanya de les categories Absoluta i Infantil. Es disputaran les competicions Slope Style, Big Air i Moguls, proves que la temporada 2013-2014 van comptar amb la participació de 50 riders.

En Snowboard hi participarà el rider català de la FCEH, Aleix López, actual Campió de Catalunya absolut i Campió d’Espanya Júnior de snowboard cross (SBX), mentre que en Freeski hi participaran els també esportistes de la FCEH, Gerard García i Roger Artigas. La prova de Half Pipe no es podrà realitzar perquè que les condicions meteorològiques de les últimes setmanes han inutilitzat la instal·lació.

Programa
Dissabte 11 d’abril Slope Style Freestyle i Snowboard
Diumenge 12 d’abril Big Air Freestyle i Snowboard- Moguls Freestyle

Podis catalans al Campionat d’Espanya 2014
En la classificació Absoluta d’Snowboard, la rider catalana del grup de tecnificació de la FCEH, Maria Hidalgo, va proclamar-se Campiona d’Espanya en HalfPipe i Slopestyle en 2014, a l’hora que els també tecnificats Pau Bartolo i Aleix López feien Campió i Sots Campió en aquesta prova que va tancar el podi amb el 3er lloc de Rubén Vergés, membre de l’equip espanyol de Halfpipe Snowboard. També en Freeski els catalans van aconseguir bones posicions. D’una banda, l’esportista català Roger Artigas, va aconseguir el títol de Campió Infantil en les dues proves Slopestyle i Halfpipe, mentre que Gerard Garcia va fer 5è de la classificació absoluta, fent 2on en Halfpipe i el 3er en Slopestyle Júnior.