S’inicien els entrenaments a la pista del FC Barcelona

Gràcies a un acord entre la FCEH, la Oficina de la candidatura Barcelona-Pirineus 2022 i el FC Barcelona, 24 patinadors van iniciar ahir els entrenaments de short track de forma continuada sota la direcció tècnica de Sandra Gomez. Es tracta d’un grup de patinadors molta qualitat i amb moltes possibilitats de poder aconseguir fites esportives importants en short track a curt i mig termini.

Ahir diumenge dia 17 es va donar una pas endavant molt important pel desenvolupament del short track a Catalunya amb els inicis del entrenaments a la pista de gel del FC Barcelona. Tots el patinadors que han iniciat el entrenaments, amb edats compreses entre els 5 anys i la categoria Sènior, provenen del patinatge de velocitat sobre rodes i la gran majoria ja van participar, al juliol passat, a la concentració de short track que la FCEH va organitzar a Vielha. 

Els entrenaments, que es complementen amb sessions off-ice i de patinatge de velocitat en rodes, tindran lloc els diumenges de 7:30 a 9:30 a la pista de gel del FC Barcelona. De moment i fins que s’aconsegueixin les proteccions per a la pista els entrenaments seran bàsicament de tècnica i perfeccionament i es realitzaran les sessions de velocitat i de qualitat quan aquestes arribin.