Ski Club Olimpia Ger, un club més de la fceh

Ahir la família federativa vam donar la benvinguda a un nou club.

Es tracta del Ski Club Olímpia Ger (SCOG), una entitat creada a la Cerdanya i amb seu al Poliesportiu de Ger, que es suma a la voluntat dels clubs d’esports d’hivern d’aconseguir que els nois i noies comparteixin la passió per l’esquí. Aprendre a competir, ensenyar els valors del companyerisme i el respecte al medi són alguns dels objectius d’aquest nou club format per un conjunt de famílies i tècnics del món de l’esquí.

De moment, Ski Club Olímpia Ger ha començat amb l’esquí alpí però ‘no descartem obrir les nostres seccions al Freestyle i al Surf de neu’, asseguren els seus directors tècnics Xavier Pregonas i Toni Paituví. De moment el club té dues seccions dins l’esquí alpí, Tecnificació, per als més petits (3 a 5 anys) i Competició, per a les categores Alevins i Juvenils. ‘Ski Club Olímpia Ger, pretén ser més que un club d´esqui‘, afegeix el President del club, el Sr. Joaquim Duran.

Les activitats esportives del club comencen ara a mitjans del mes d’octubre per preparar el físic per a la temporada d’hivern i continuaran a l’estiu amb sortides amb bicicleta de muntanya, excursions a peu per la Cerdanya i concentracions d’esquí a les glaceres dels Alps.

Enllaços relacionats
Contacte Ski Club Olímpia Ger (SCOG)