Sp. L’Olla Cyril, nou líder provisional de la Lliga

El circuit català sorprèn en la 3era jornada i fa més forta la lluita per pujar al podi de 2015.

Tot i que encara faltaran dues jornades de Lliga Catalana de Cúrling i segurament fins a la darrera no tindrem un equip campió, ja s’han començat a perfilar les posicions de podi de la 10a Lliga Catalana de Cúrling 2015 amb la celebració de la 3era jornada a Puigcerdà el diumenge 25 de gener.

La jornada va començar amb el liderat provisional de l’equip Barcelona CC Black però va finalitzar amb un nou líder; l’equip del Sporting L’Olla Cyril, que va aconseguir pujar de la 3era a la 1ra posició de la classificació després de guanyar per 3 a 12 al Barcelona CC Green, per 3 a 14 al Puigcerdà Divines i per 1 a 15 al Puigcerdà Les Nenis. D’aquesta manera el fins aleshores líder Barcelona CC Black baixa a la 2ona posició de la taula seguit de l’Sporting L’Olla Carlos que també baixa una posició.

Recordem que el circuit d’aquesta lliga catalana comprèn un total de 5 jornades i reuneix el rècord d’equips participants de totes les lligues celebrades; 12. La propera i penúltima trobada està prevista el proper 15 de febrer a Puigcerdà.