Sporting l’Olla Cyril Campió de la Lliga Catalana de Cúrling 2015-16

El diumenge 3 d’abril es va celebrar la darrera jornada de la 11a Lliga Catalana de Cúrling a la pista del Club Poliesportiu Puigcerdà, on es va conèixer l’equip Campió de Catalunya de la temporada 2015-16: l’Sporting l’Olla Cyril. Ha estat l’edició amb més equips participants i que ha acollit un total de cinc emocionants jornades.

La pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà va acollir el passat diumenge 3 d’abril la 5a i darrera jornada de la 11a Lliga Catalana de Cúrling 2015-2016 que va decidir l’equip campió després d’uns intensos partits.

El Barcelona Red, que arribava primer de la classificació provisional i amb opcions de guanyar la lliga, va perdre un dels dos partits i també la posició de liderat, la qual cosa va afavorir a l’Sporting l’Olla Cyril, equip que amb les seves dues victòries es proclamava Campió d’aquest circuit català. El tercer classificat de la lliga va ser l’equip del Puigcerdà Màsters, que tot i que partia del 4t lloc de la provisional, era l’únic equip que depenia d’ell mateix per a guanyar la Lliga. Però una victòria, un empat i una derrota només els va apropar fins al 3r lloc de la classificació final.

Seguidament als partits es va fer el dinar de cloenda així com l’entrega de premis de la 11a Lliga Catalana de Cúrling 2015-16. ‘La Lliga ha estat un èxit. Cal destacar que ha estat la jornada amb molts equips participants i on el nivell dels equips ha estat molt alt’, explica Carles de Moxó, Cap de Comitè de Cúrling de la FCEH.