Targeneu i Multirisc, les assegurances FCEH per treure-li tot el suc a l’hivern

foto

Ets un incondicional de la neu? No pares de fer esport per no patir fred? Segueix gaudint de l’esport de forma segura i amb la tranquil·litat que t’aporta tenir una de els nostres assegurances. Les millors tarifes per a tu i el teu entorn i amb un munt d’avantatges per treure-li tot el suc! T’apuntes?

 

Multirisc: L’assegurança dels amants dels esports a l’aire lliure

Per als amants dels esports a l’aire lliure, tant a l’hivern com a l’estiu, l’assegurança més completa és la Multirisc. L’assegurança d’accident amb cobertura mundial i multiesportiva que es fa càrrec de les despeses dels sinistres que s’ocasionin practicant esports a la muntanya. És el cas d’esquí alpí, esquí de fons, surf de neu, telemarc, canicross, trineu amb gossos, excursionisme, senderisme, marxes, bicicleta de muntanya, campaments, descens de barrancs, escalada, espeleologia, alpinisme, raids de muntanya, esquí de muntanya, raquetes de neu, alta muntanya i campaments d’iglú, practicats a una alçada inferior de 7.000 metres.

La Multirisc és una assegurança d’accident que cobreix el seguiment de la lesió, estalvia mal de caps i facilita la tornada a casa en el cas de patir un accident. Ofereix també la cobertura mèdica il·limitada en centres concertats i la rehabilitació.

Es pot optar també per paquets familiars de l’assegurança a un preu més econòmic: Multirisc Familiar a partir de 3 membres i la Multirisc Infantil per a menors de 18 anys.

Contracta-la ara!

Targeneu: L’assegurança dels incondicionals de la neu

L’assegurança Targeneu és una imprescindible de l’hivern ja que permet no només practicar tots els esports de la FCEH (neu i gel) a tot el món, sinó també d’altres activitats esportives de lleure.

Cobreix els accidents dels esports de neu i gel arreu del món com l’esquí alpí, el surf de neu, l’esquí de fons, l’hoquei gel, el cúrling, el patinatge, el trineu amb gossos, etc; a més d’incloure altres activitats de lleure com l’esquí de muntanya, les raquetes de neu, el senderisme i la bicicleta practicats a Europa i països de la Ribera Mediterrània, a menys de 4.000 metres d’altitud i a 35 quilòmetres del domicili habitual.

La Targeneu és d’àmbit geogràfic mundial i dóna assistència en viatge les 24 hores del dia, incloent rescat a pistes, trasllat sanitari fins a un centre mèdic i primera cura, repatriació sanitària il·limitada i la responsabilitat civil.

Contracta-la ara!

 

I recorda que…

Una temporada més, les dues assegurances inclouen la devolució del forfet i classes no utilitzades en cas d’accident. Fins a 200€ la Targeneu i fins a 1.000€ la Multirisc!

 

T’ho deixaràs perdre?