Tercera posició de la catalana Queralt Castellet en el Winter Dew Tour

Nou podi de Queralt Castellet a USA i lideratge reafirmat en el Winter Dew Tour. Després de la victòria que va aconseguir en la cita inaugural del Winter Dew Tour, Queralt Castellet ha tornat a demostrar la seva categoria en ser tercera en la segona prova d’aquest certamen disputat a Killington (Vermont, USA).

Després d’aquesta competició, la snowboarder d’Atomic manté la primera posició de la classificació de superpipe femenina, a l’espera de la tercera prova del Winter Dew Tour, el Toyota Championshiops d’Ogden (Utah), del proper mes de febrer:
‘Estic contenta d’estar al podi perquè el nivell de la competició ha estat molt alt i totes nosaltres hem donat el millor de nosaltres’
Venia de ser segona en el Burton European Open, i tenia moltes ganes de fer-ho bé en el superpipe de Killington (Vermont, USA), en la qual era la segona prova puntuable del prestigiós calendari nord-americà Winter Dew Tour. Recordem que Queralt Castellet (1989.06.17) ja va començar molt fort aquest calendari, portant-se la victòria en la prova inaugural de Breckenridge (Colorado). S’acosten els X-Games i la rider de Sabadell vol arribar a la gran cita de la temporada a les millors condicions possibles, i el Winter Dew Tour va ser de nou una prova de foc de la bona preparació que està duent a terme la snowboarder d’Atomic.

De tu a tu amb les millors
En aquesta ocasió Castellet estava una vegada més davant les millors surfistes de neu internacionals, però la rider de Sabadell no va afluixar. Després d’aquesta segona temporada a Estats Units i dels resultats aconseguits, el seu cognom ja és sinònim de qualitat. Queralt va sumar un total de 86 punts en la seva primera ronda, puntuació que li va permetre acabar tercera. Queralt li va donar un sòlid backside 9, back-to-back 5s i un 7, una ronda que la va situar de nou entre les millors. En aquesta ocasió Kelly Clark es va endur la victòria i Gretchen Bleiler va ser segona.

Ara toquen els X-Games
Després d’aquestes dues proves, es pot dir que la presència de Queralt Castellet en els X-Games està més garantida. Castellet ja està confirmada per al superpipe d’un esdeveniment que tornarà a estar durant 10 anys més a Aspen (Colorado, USA). A la fitxa dels corredors de la competició es parla bastant bé de la snowboarder catalana, de la qual es diu que té serioses opcions de ser al podi. Davant seu tindrà, una vegada més, a les millors: Torah Bright, Kelly Clark, Holly Crawford … La cita, del 27 al 30 de gener, en concret, la competició de superpipe femenina té lloc el dissabte 29 de gener.

Classificacions pipe Killington Winter Dew Tour
1.Kelly Clark 95.75 

2.Gretchen Bleiler 92.25 

3.Queralt Castellet 86.00 

4. Elena Hight 81.50 

5. Soko Yamaoka 80.25 

6. Kelly Marre 36.00

Classificacions General del Winter Dew Tour de Super Pipe (a falta d’una prova)
Snowboarder Nike 6.0 Open Killington Total
1 .- Queralt Castellet (SPA)
2 .- Kelly Clark (USA)
3 .- Elena Hight (USA)
4 .- Soko Yamaoka (JAP)
5 .- Kaitlyn Farrington (USA) 100