Tobias Mueller i Amelie Reymond, els 1ers triomfadors d’Espot

Els Campionats del Món de Telemarc d’Espot van començar ahir de la millor manera. En un dia esplèndid i amb neu recentment caiguda durant la passada nit, els millors esquiadors de Telemarc del món van disputar la primera prova, la d’estil clàssic.

El jove corredor alemany Tobias Mueller ha aconseguit la victòria en la categoria masculina,  imposant-se al suís Bastien Dayer i al suec Mattias Wagenius. En categoria femenina Amelie Reymond va aconseguir la victòria que dos anys enrere, en els Campionats de Noruega, li va quedar a menys d’un segon batent a la noruega Sigrid Rykhus i a la sueca Lisa Englund. Els espanyols Tomàs Testillano i Raquel Bau es van classificar en les posicions 21a i 12a, respectivament. 
 

Paral·lel – Sprint

Avui dimecres dia 13 de març es faran les mànigues classificatòries del Paral·lel Sprint a la pista Estadi. Aquesta jornada es podrà seguir per streaming a través del web dels Campionats www.espot2013.cat.

Aquest servei, ja s’ha utilitzat durant el primer dia de competició amb un total de 792 visualitzacions repartides en 40 països diferents, entre ells Espanya amb 248 visualitzacions, França amb 156, Alemanya 155 o Japó amb 88. 

Per més imatges: http://bit.ly/fotos_mundiales_telemark_clasico_130312  

La catalana Raquel Bau representarà a Espanya.

Tot i que aquest any no ha participat en cap carrera de Copa del Món, la catalana ha volgut estar present en els Mundials a manera de comiat de la seva carrera, “vull participar perquè és una mica el meu adéu al món del Telemarc de competició. He pogut entrenar a Meribel (França) on visc amb el meu marit Chris Lau que també participa per França en aquests campionats. Per mi el més important és participar, no crec que pugui aconseguir un top-10 perquè el nivell en Telemarc ha pujat moltíssim aquesta temporada”.