Top 10 de Júlia Bargallo i Mariona Boix a curses FIS

Les tres esquiadores d’alpí catalanes, integrants de l’equip estatal d’esquí alpí de la RFEDI, han estat tres setmanes a Noruega entrenant amb molt bones sensacions i participant en les primeres carreres de la temporada. 

Nuria Pau, Júlia Bargalló i Mariona Boix ja han començat a competir en les primeres curses FIS de la temporada a Noruega on també han pogut compartit entreno amb l’equip andorrà i esportistes de copa d’europa procedents d’Itàlia, França, Txequia, Finlàndia, Noruega i Suïssa.

Júlia Bargalló i Mariona Boix van assolir el Top 10 a dues de les 6 carreres FIS celebrades a Gelio aquestes últimes setmanes. Concretament Júlia va aconseguir una 7a plaça al Gegant del passat 7 de desembre i Mariona també la 7a posició a l’Eslàlom del dia 5. Nuria Pau no va poder finalitzar aquestes proves però es va fer amb una 32a posició en la cursa del dia 30 de novembre, una competició de molt nivell amb esquiadores de Copa d’Europa on la seva companya Júlia Bargallo va assolir la 36a plaça. 

Les nostres esquiadores tornan avui de Noruega i aprofitaran uns dies per entrenar físic de cara a les properes competicions inaugurals de temporada a La Molina i Andorra.