Torna la 21a edició del Pirena Advance, la Ruta Blanca dels Pirineus

Del 22 de gener al 5 de febrer de 2011 la caravana de Pirena, formada per unes 200 persones i gairebé 500 gossos, travessarà d’oest a est les meravelloses muntanyes d’Aragó, Catalunya, Andorra i França. A Pirena es reafirmen més que mai els valors del respecte cap a la  natura i els animals, l’esport, el medi ambient i la promoció dels nostres Pirineus.

La Ruta Blanca dels Pirineus és un esdeveniment amb el suport de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) que permet gaudir de l’emoció i la força que transmet la natura i el treball en equip, on múixers i gossos hi participen en perfecta coordinació i harmonia.

És tot això i el seu alt nivell esportiu el que fa que PIRENA Advance sigui reconeguda com una de les proves més importants del moment, tant del calendari nacional com de l’internacional. A nivell nacional, FCEH (Federació Catalana d’ Esports d’ Hivern), RFEDI (Federación Española de Deportes de Invierno). A nivell internacional, és puntuable per la Copa d’Europa ESDRA 2011 i per la Copa del Món IFSS 2011 (International Federation Sleddog Sports).

La Ruta Blanca dels Pirineus ha estat possible, durant aquests 21 anys, gràcies a l’incondicional suport institucional cap a PIRENA Advance per part de la Generalitat de Catalunya, el Govern d’Aragó, d’Andorra, l’Ariège francesa, la Diputació d’ Osca i la Diputació de Lleida. I sobretot pel suport incondicional dels nostres patrocinadors (empreses, estacions d’esquí i col·laboradors). Tots ells fan que PIRENA Advance continuï sent l’esdeveniment de promoció dels Pirineus amb més repercussió mediàtica del món de la neu al nostre país.

Com cada any, volem que l’espectacle de gossos i múixers travessant les magnífiques muntanyes dels nostres Pirineus arribi a tot el món. 110 milions de contactes d’audiència així ho avalen.

Informa Pirena

www.pirena.com