Torna la 4ª edició del Trofeu Fundació Jesús Serra a Baqueira

Esquí i diversió s’agafen de la mà amb l’arribada de la 4ª edició del Trofeu Fundació Jesús Serra, que tindrà lloc el proper 9 i 10 de març a Baqueira Beret. Tot un cap de setmana replet d’emocions i amb importants premis tant pels guanyadors de la prova com per tots els participants.

L’estació d’esquí Baqueria Beret està ultimant els preparatius per disputar el proper 9 i 10 d’abril la quarta edició del Trofeu Fundació Jesús Serra. És la gran festa de l’esquí alpí de Baqueira on corredors i organització s’ho passen d’allò més bé. Es tracta d’una competició open on qualsevol persona interessada hi pot participar, tant corredors professionals com aficionats, per fer del Trofeu Fundació Jesús Serra una fita memorable. El dissabte dia 9 es disputarà el Gegant i el diumenge tindrà lloc un emocionant paral·lel, pels corredors homes i dones millor classificats.

La Fundació Jesús Serra vol conmemorar al que fou l’impulsor i fundador de Baqueira Beret. Així amb la celebració d’aquest Trofeu es compleix l’objectiu principal del campionat: unir l’esport i a formació mitjançant l’esquí. Es tracta d’una prova amb molt d’èxit i amb molt ressò mediàtic, degut al caràcter professional, la festa l i també als importants premis que es reparteixen. El dia del gegant els guanyadors son premiats amb diners en efectiu i com no podia ser menys, amb material d’esquí per anar ben equipats la temporada que ve. El dissabte a la nit es farà una festa on corredors i acompanyants podran gaudir de la Celebració del Campionat.

El sumum del sumum arribarà diumenge, perquè el màxim guanyador de la prova del paral·lel (menors de 25 anys) s’embutxacarà una meritòria bossa d’estudis valorada en 2.000 euros. El segon lloc del podi s’emportà 1.500 euros i el tercer se n’endurà 1.000. I per si sembla poc, els guardonats també s’emportaran material d’esquí, reproductors de música, subscripcions gratuïtes a revistes del sector i nombrosos aplaudiments de tots els participants i assistents a la prova. La Fundació Jesús Serra vol premiar a tots els participants, per això al finalitzar la prova es farà un sorteig on qualsevol participant a la cursa se’n podrà endur a casa esquis nous de trinca, guants, gorres i fins i tot càmeres fotogràfiques.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.