Torna la Lliga Catalana Infantil amb el Trofeu Infantil La Molina i el 18è Memorial Montse Corominas

El Circuit de la Llliga Catalana Infantil d’esquí alpí de la FCEH torna aquest cap de setmana a La Molina i Baqueira Beret amb la celebració del 8è Trofeu Infantil U16 i el 18è Memorial Montse Corominas U14. 

Durant el cap de setmana del 30 i 31 de gener, prop de 300 Infantils, sumant les categories U14 i U16, disputaran aquestes dues proves puntuables per a la lliga catalana 2015-16.

D’una banda La Molina rebrà als U16 en el 8è Trofeu Infantil de la categoria, que organitza La Molina Club d’Esport. En aquest Trofeu prop de 120 corredors, homes i dones, disputaran 2 eslàloms a la pista Moixeres de La Molina. D’altra banda, Baqueria Beret reunirà als corredors U14 en el seu 18è Memorial Montse Corominas organitzat pel Club d’Esquí Vall d’Aran (CEVA), i que constarà finalment de dos gegants al Stadium de Beret. 

Dins la 33a edició de la Lliga Catalana Infantil de la FCEH fem especial menció a l’estació d’Espot Esquí, que serà l’escenari del Campionat de Catalunya del 18 al 20 de març. Formen part d’aquesta Lliga el 11è GP Cerdanya a Masella, el 10è Gran Premi CANM-C a Pas de la Casa, (ja celebrats) el 8è Trofeu Infantil La Molina, el 18è Memorial Montse Corominas a Baquèira, el 6è Gran Premi Espot i el 25è Trofeu Club Esquí Terrassa a Masella, que s’aniran desenvolupant durant els mesos de gener, febrer i març. Completen aquest circuit les proves de velocitat programades a l’estació de Boi Taüll durant el mes de febrer. Tal i com es demostra temporada rere temporada l’esquí alpí català domina l’escena alpina espanyola en resultats.