Torna la Lliga Catalana Infantil d’esquí alpí amb el 9è Trofeu Infantil La Molina i el 19è Memorial Montse Corominas

foto

El Circuit de la Lliga Catalana Infantil d’esquí alpí de la FCEH torna aquest cap de setmana a La Molina i Baqueira Beret amb la celebració del 9è Trofeu Infantil U16 i el 19è Memorial Montse Corominas U14.

Durant el cap de setmana del 28 i 29 de gener, prop de 300 infantils, sumant les categories U14 i U16, disputaran aquestes dues proves puntuables per a la lliga catalana 2016-17.

D’una banda La Molina rebrà als U16 en el 9è Trofeu Infantil de la categoria, que organitza La Molina Club d’Esport. Prop de 120 corredors, disputaran l’eslàlom el dissabte i un gegant el diumenge. La pista Estadi Roc Blanc acollirà als esportistes durant la jornada que començarà a les 8.45 hores del matí amb l’obertura dels remuntadors. De 9 a 9.30 es durà a terme el reconeixement, mentre que a les 9.55 baixarà el primer obridor i a les 10 serà el moment de començar a disputar les proves amb la sortida del primer corredor.

D’altra banda, Baqueria Beret reunirà als corredors U14 en el seu 18è Memorial Montse Corominas, organitzat pel Club d’Esquí Vall d’Aran (CEVA). L’Stadium de Beret serà la pista que acollirà finalment les proves d’eslàlom el dissabte i les de gegant el diumenge, tenint en compte les últimes modificacions del programa. A les 8.30 hores del matí s’obriran els remuntadors, de 9 a 9.30 es durà a terme el reconeixement de la 1a mànega i la competició començarà a les 9.45 hores amb la sortida del primer corredor disputant la primera mànega. Els podis es faran una hora després que s’hagi finalitzat la competició.

La 34a edició de la Lliga Catalana Infantil de la FCEH culminarà a l’estació d’Espot Esquí, que serà l’escenari del Campionat de Catalunya del 8 al 10 d’Abril. Formen part d’aquesta Lliga el 12è GP Cerdanya a Masella, l’11è Gran Premi CANM-C a Pas de la Casa, el 9è Trofeu Infantil La Molina, el 19è Memorial Montse Corominas a Baqueira, el 7è Gran Premi Espot i el 26è Trofeu Club Esquí Terrassa a Masella, que s’aniran desenvolupant durant els mesos de gener, febrer i març. Completen aquest circuit les proves de velocitat programades a l’estació de Boi Taüll durant el mes de febrer.