Torna la tradicional Festa Multitudinària de Presentació de Pirena Advance

Aquest pròxim 2012, torna la ja tradicional Festa Multitudinària de Presentació de PIRENA ADVANCE i de l’ Adopció animal. La FCEh estarà present en aquest acte, que aquesta edició tindrà lloc el diumenge 15 de gener, com sempre, a la platja de la Nova Icària.

A les 10:00, es donarà la benvinguda a tots els assistents i s’inaugurarà la Festa. Podreu gaudir de moltes activitats populars que us permetran endinsar-vos en els secrets del món del múixing i en el respecte pels animals (exhibicions de trineus, d’agilitty, xerrada sobre l’educació en positiu dels gossos amb Maribel Vila i més ). La Festa s’acabarà a les 14:00h.

Com cada any, a les 12:00 del migdia, gràcies a l’apadrinament per part de la Fundació Affinity, les protectores d’animals presents a la zona d’exposició desfilaran junt amb els seus gossos, protagonitzant la tradicional i exitosa desfilada de l’adopció. En aquest acte s’aconsegueix que gairebé el 100% dels gossos trobin una família que els aculli. És aquest èxit el que ha fet d’ella la Festa de l’ Adopció més important a nivell nacional.

Cal recordar que aquest any la Ruta Blanca dels Pirineus celebrà la seva 22ena edició, començant a Saragossa, el pròxim dissabte 21 de gener i acabant a La Molina, el dissabte 4 de febrer, on tindrà lloc la festa de clausura i el lliurament de premis als guanyadors de PIRENA ADVANCE 2012.