Tornero, Salarich i Carreras campions del 8è Trofeu Francesc Viladomat

La pista Estadi Francesc Viladomat de Pas de la Casa va recuperar els passats 29 i 30 de març el Trofeu Viladomat, cancel·lat a finals de febrer per previsions de temporal.

El CANMC ha organitzat aquest cap de setmana el 8è Trofeu Francesc Viladomat, cursa que puntua per a la classificació FIS dels corredors i per a la 31a Lliga Catalana Absoluta Juvenil i Ciutadana d’esquí alpí. La competició, que va aplegar esportistes de les categories U18, U21 i Sènior, va constar d’un Gegant a 2 mànegues que va tenir lloc el dissabte 29 i d’un Eslàlom també a 2 mànegues que es va disputar el diumenge 30 de març.  Els Campions en la prova d’Eslàlom van ser Nuria Tornero (1:43.39) i Xavier Salarich (1:30.92), que l’any passat es va dur el Gegant, prova que va estar dominada per Pol Carreras en homes (1:46.30) i per Nuria Tornero (1:54.47) en dones.