Tot a punt a Baqueira per celebrar el 19è Amics de Montgarri

L’estació de Baqueira Beret acull els dies 13 i 14 de febrer una nova cursa del circuit d’esquí alpí Audi quattro Cup adreçat a nens i nenes de vuit a dotze anys.

El tradicional trofeu Amics de Montgarri celebra el proper cap de setmana la seva 19a edició. Organitzat pel Club Aranès d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI), la competició, que forma part del Circuit d’esquí Alpí Audi Quattro Cup 2016, es desenvoluparà a la pista Stadium i espera aplegar prop de 350 joves promeses dels principals clubs d’Espanya.

Els corredors disputaran el súper gegant, la prova més veloç, el dissabte dia 13, mentre que el diumenge  faran l’eslàlom i el gegant. Els petits esquiadors viuran en primera persona tot allò que implica formar part d’un esdeveniment esportiu, divertint-se amb amics i en un entorn natural únic a la Vall d’Aran.

En la passada edició Amics de Montgarri, en el GS U10 dames va guanyar la madrilenya del club TECAL, Itziar Molina, mentre que  en homes el guanyador va ser l’esquiador del CAEI Lluc de Castellarnau. En el eslàlom U12, els més ràpids van ser Júlia Farreres del MLEC i Ignasi Pla del GRANUEC.