Tot a punt per La Jumping Cabra de Gran Pallars Port Ainé

El proper 26 de febrer la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) organitza a l’estació de Gran Pallars Port Ainé la Jumping Cabra, una prova per als més petits, dins el primer Circuit Open Mini Surfers

En aquesta prova on poden participar corredors practicants d’snowboard i d’esquí alpí, les categories Renyocs, Infantils I i Infantils II seran les protagonistes.

Els corredors hauran de demostrar el seu talent dins la pista La Font. Als vols de les 09:30h l’organització farà entrega dels dorsals a tots els participants i explicarà les condicions i el barem de puntuació de la competició. Ben entrades les 10:00h els corredors tindran 1h30m per fer baixades d’escalfament mentre s’inspecciona la pista de cursa. La seva hora arribarà quan a les 11:00h es doni el tret de sortida de la primera màniga. Una hora més tard, els corredors podran millorar posicions a la segona màniga. Finalment, els campions de la prova alçaran la copa ben entrat el migdia, a les 13:00h on tothom pordrà gaudir d’una xocolatada.

Les inscripcions dels corredors amb Llicències Catalanes de Competició Autonòmica i Estatal es poden realitzar a través de l’EXTRANET de la FCEH mitjançant els clubs a través del mail de l’Àrea d’Activitats de la FCEH cristina.orea@fceh.cat. La data límit per formular la inscripció és el dimecres 23 de febrer a les 20:00h. Els corredors que disposin de targeneu se’ls cobrarà un total de 10 euros. Els participants que vinguin d’una altra comunitat autònoma pagaran 12 euros; i els no federats pagaran 15 euros.

Existeix la possibilitat de poder inscriure’s a la oficina de carrera el mateix dia de la competició  una hora abans de l’inici de la competició amb un recàrrec al preu de la inscripció. Els corredors amb targeneu abonaran 15 euros, els federatius d’una altra comunitat autònoma 17 euros, i els no federats 20 euros. Les inscripcions a peu de pista es podran realitzar de 08:30 a 09:30 del matí.

Al tractar-se d’una prova oberta a tots els corredors, el participants que no estiguin en possessió d’una assegurança hauran de tramitar obligatòriament una Llicència de dia per valor de 10 euros.

 

Més informació al web de la FCEH – disciplines.