Tot un èxit esportiu als Campionats d’Slope Style i Big Air

El passat cap de setmana van tenir lloc els Campionats de Catalunya de Freestyle a les modalitats d’Slopestyle i Big air, que s’havien de disputar dissabte i diumenge respectivament.A causa de la boira que va fer dissabte, les dues proves de catalunya es van haver de fer diumenge amb un format de competició més curt per poder fer les dues en un dia.

Al matí es van celebrar els Campionats de Catalunya de Slope Style i tot seguit els de Big Air, tant per a Snowboard com per a Freeski. El nombre total d’inscrits van ser 61 rides (41 d’Snowboard i 20 de Freeski). La competició del diumenge va ser tot un èxit tant a nivell de competició com a nivel organitzatiu. Pel que fa a les caracteristiques de les proves, el Slope Style tenia dues líneas de salts i una línea de rails per escollir i el Big Air es va fer en la primera línea de salts (un de 6 metres i l’altre de 9 metres).

En els campionats d’Slope Style per a Freeski el guanyador en categoria Infantil II i campió de Catalunya va ser Gerard Garcia Delafuenta del CCE, i sub-campió Roger Artigas Roura del CCE. En categoria Open Vicent Maharavo del SEC seguit en segona posició de Gerard Garcia Delafuente del CCE.  El tercer classificat va ser Lucas Baltenneck del SEC. En Infantil I la guanyadora va ser Mireia Morales del AEP. El millor noi d’aquesta categoria va ser Roger Artigas del CCE que va fer 5è. En Juvenils el primer classificat va ser Nurbert Artigas del CCE, en segona posició va quedar Ian Serra Carrillo del SEC i Sergi Vinyals del ECA va fer tercer.

Pel que fa Big Air (Freeski) els tres primers classificats en categoria Infantil II van ser els mateixos que a Slope Style. El millor va ser Vicent Mahavaro del SEC, seguit en segon lloc de Gerard Garcia Delafuenta del CCE i de Lucas Baltenneck del SEC. En Juvenils, Sergi Vinyals del ECA va fer primer classificat i Ian Serra del SEC segon. Nurbert Artigas del CCE, que en Slope Style va aconseguir la primera posició, finalment va fer tercer. Els títols de Campions de Catalunya en Infantil van ser per Gerard Garcia Delafuente del CCE i sub-campió el Roger Artigas del CCE. En categoria Juvenil els Campió de Catalunya va ser Numbert Artigas del CCE.

Quant als campionats d’Slope Style per a Snow, el millor i primer classificat en Infantil II va ser Pau Bartolo del SG seguit en segona posició de Marcel Llovera del ECPCGR. En categoria femenina la Maria Hidalgo del CEMT va fer segona. Els millors en categoria Infantil I van ser Tekke Voorham del ECA (3è) i de les noies Paula Macia que va fer primera. En Juvenils va guanyar Jan Pujols del SG seguit en segona posició de Mauro Borras del CEMT i de Guillem Puell com a tercer classificat. La millor de les noies en categoria Juvenil va ser l’Helena Garcia del PEC. A la modalitat de Big Air (Snow) va guanyar Pau Bartolo del SG en Infantils II. Tekke Voorham del ECA, de la categoria Infantil I, va ser el segon classificat i Aleix Lopez del CEMT (Inf II) tercer. De les noies, la millor en Infantil I va ser Paula Macia. Mireia Hidalgo del CEMT va fer segona en Infantil II i Julia Pujol del CEMT tercera. En Juvenils va guanyar Mauro Borras del CEMT i en noies l’Helena Garcia del PEC. 

Clique a sobre de les imatges per ampliar-les.