Triomfs de Pol Carreras i Andrea Jardí als Campionats de Catalunya Velocitat

La Molina va acollir ahir dijous 29 de març els Campionats de Catalunya Velocitat d’Esquí Alpí amb una participació de més de 200 corredors.

A la pista SuperMolina Stadium van disputar-se dues proves, un Super Gegant (prova FIS), i un Super Gegant (prova campionat catalunya).

Pel que fa a la prova FIS, els guanyadors van ser en Pol Carreras del MLEC amb un temps de 53” i la Carolina Ruiz Castillo que va aconseguir un temps de 55”.24. Els segons classificats van ser en Xavier Salarich del CAEI amb un crono de 53”.57 i l’Ona Rocamora del CAEI que va fer un temps de 55”.81. Van ocupar la tercera posició l’Alberto Leyva del MLEC que va acabar en 53”.67 i l’Andrea Jardí del CAEI que va finalitzar amb un temps de 56”.10.

En Pol Rocamora i la Nuria Pau van fer quarts i en Joaquim Salarich i la Mariona Boix cinquens.

Quant al Super Gegant del Campionat de Catalunya, els primers classificats van ser l’andalus Joan Verdu Sanchez del amb un temps de 52”.05 i l’Andrea Jardí del CAEI que va finalitzar amb 53”.87. En segona posició van arribar l’Alex Puente del CAEI (52”.08) i la Carolina Ruiz Castillo (54”.16). Josh Alayrach de la Federació Andalusa i l’Ona Rocamora del CAEI (55”.42) van ser els tercers classificats.

l’Anna Galofre del MLEC va fer quarta i en Pol Carreras i la Julia Bargallo cinquens.

Per veure els resultats oficials consulteu l’apartat disciplines de la nostra web.