Tuga Active Wear, compromès amb l’esquí de fons català

foto

La potent marca de peces esportives personalitzades equipa un any més l’equip de tecnificació català d’esquí de fons, en una ferma aposta per l’esport de casa. Tuga, format per amants de l’esport i la natura, destaca per la seva polivalència i qualitat. 

Una temporada més, la tercera per ser exactes, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i Tuga Active Wear han firmat un conveni de col·laboració pel patrocini de l’equip de tecnificació català d’esquí de fons. Un acord que va en la línia de seguir augmentant la promoció dels esports d’hivern a Catalunya.

De fet, els joves esportistes que conformen l’equip català ja han pogut lluir l’equipació tècnica de Tuga en competicions nacionals i internacionals, amb bons resultats que no fan més que confirmar aquesta bona aliança.

Les peces que vesteixen els nostres esportistes gaudeixen d’una qualitat molt alta, un dels pilars bàsics de la marca junt amb el servei i els preus competitius. Parlem de peces tècnicament avançades que permeten que l’esportista se senti còmode, sec i confortable en tot moment.

“Per nosaltres és un orgull. El fet de vestir aquests esportistes ens omple de satisfacció i ens dóna prestigi” afirma el director general de la marca, Illan Botines. La forma d’entendre l’esport des de Tuga els fa capaços d’empatitzar amb l’esportista, i poder resoldre les seves necessitats en tot moment.

Des de l’equip català n’estan molt satisfets i intenten treure’n el màxim profit de cada peça, com explica el cap de Comitè d’Esquí de Fons, Sadurní Betriu: “La roba s’adapta molt bé al cos, a part de disposar d’un bonic disseny que ens fan al nostre gust. Per exemple, el tallavent és de qualitat i ens protegeix molt bé del temps, especialment en dies més grisos”.

Un equip d’experts polivalents

Tuga Active Wear té el seu epicentre a Igualada i com a empresa especialitzada en equipaments tècnics personalitzats, ha sabut traduir els seus coneixements en un ventall de peces d’alta qualitat. I ho ha fet, a més, en diversos esports.

De l’amor per l’esport i la natura neixen productes per a l’esquí de fons, però també per a running, trail running, ciclisme en ruta, BTT, enduro i esquí de muntanya. “Cada disciplina demana d’una tecnologia diferent perquè les màquines i els acabats no són els mateixos. Tenim una línia de fabricació per a cada esport i això fa que tinguem peces tan acurades” explica el màxim responsable de la marca.

Pàgina web Tuga Active Wear