Últim sorteig de cinc forfets dobles de les estacions FGC

Després de l’èxit del dos primers sortejos on van participar prop de 2.500 persones, les assegurances de la FCEH organitzen l’últim concurs de la temporada de cinc forfets dobles per esquiar a qualsevol de les cinc estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalnuya (FGC): La Molina, Port Ainé, Núria, Espot i Vallter 2000.

Per participar-hi, només s’ha d’omplir el formulari que trobareu a la pàgina de les assegurances de la FCEH. El concurs, que s’allargarà fins el proper 18 de març, hi poden participar tots els majors de 18 anys que vulguin gaudir de la neu caiguda en el Pirineu català durant l’últim tram de temporada.

Des de fa anys, la FCEH ofereix assegurances de lleure per garantir la seguretat dels amants de la neu i la muntanya. Una bona opció per als incondicional dels esports d’hivern és la Targeneu, una assegurança d’àmbit mundial, amb rescat, primera assistència i que, a més, és l’única que cobreix incidències per a la realització de fora pistes dons de les instal·lacions de l’estació d’esquí.

Per a tots aquells que els agrada practicar esports ‘outdoor’, tant a l’estiu com a l’hivern, la millor alternativa és la Multirisc, una assegurança multiesportiva amb cobertura mundial i seguiment de la lesió. A més, durant aquest mes de març, si contractes la Multirisc tindràs cobertura fins al març de 2017.