Última i decisiva jornada de la 10a Lliga Catalana a Puigcerdà

És l’edició amb més equips participants i que més jornades ha acollit, un total de 5. El lliurament de premis als finalistes tindrà lloc a partir de les 13:15 al Club Poliesportiu Puigcerdà. 

Aquest diumenge dia 19 d’abril es celebra la 5a i darrera jornada de la 10a Lliga Catalana de Cúrling 2014-2015 a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà. En aquesta decisiva jornada, coneixerem l’equip campió de Catalunya. 

En la primera ronda de partits, s’enfrontaran els equips de l’Sporting Olla Cyril i Barcelona Black, que ara per ara estan empatats a punts en els 2 primers llocs de la classificació. Amb molta seguretat l’equip guanyador d’aquest partit, podria esdevenir el campió de la Lliga 2014-2015, però no es sabrà amb certesa fins que és juguin els darrers partits, ja que fins i tot el 3r i 4t equip de la provisional, matemàticament, podrien quedar encara campions.

Seguidament als partits es farà el dinar de cloenda, així com l’entrega de premis de la 10a Lliga Catalana de Cúrling 2015 a partir de les 13:15 hores.

Classificació provisional

1Sp. l’Olla Cyril
2. Barcelona CC Black
3. Sp. l’Olla Carlos
4. CEVA
5. Puigcerdà pànxing
6. Barcelona CC Red
7. Puigcerdà Divines
8. Puigcerdà Júnior Padrins
9. Barcelona CC Green
10. CE Berguedà
11. Puigcerdà Les Nenins
12. Walk. Stones 

Enllaços relacionats
Calendaris de partits