Última setmana per a presentar les candidatures al premi Pitu Figueras 2016

El proper 17 d’abril finalitza el termini de presentació de les candidatures per al premi “Col·laborador i Esport Dr. Pitu Figueras’ que té com a objectiu fer visible el imprescindible paper dels col·laboradors i voluntaris en els esports d’hivern.

El Premi Pitu Figueras vol reconèixer la tasca d’aquelles persones que intervenen en una organització d’una manera voluntària i altruista, aquells que demanen vacances per col·laborar en una competició, que inverteixen el seu temps en esportistes que casi no coneixen, que sempre tenen un somriure, que estan disposats a donar un cop de mà en qualsevol de les àrees d’una organització, que arrosseguen a molts altres a formar part d’aquest equip motivat.

Presentació de candidatures

La presentació dels candidats no serà pública, i només es donarà a conèixer el nom del premiat que el jurat hagi decidit, entre els aspirants que s’hagin presentat. S’hauran de realitzar a la FCEH o a través del correu electrònic info@fceh.cat amb l’aportació dels següents documents:  

– Nom i cognom, adreça postal, telèfon de contacte i correu electrònic del candidat/a o entitat.
– Breu biografia personal.
– Aspectes rellevants relacionats amb la seva col·laboració.

En el següent enllaç trobareu el Full d’inscripció i les bases del Premi

El termini de presentació de les candidatures finalitza el dia 17 d’abril de 2016 i la resolució per part del Jurat es durà a terme en un màxim de 30 dies desprès. No seran objecte d’aquest premi aquelles persones que han col·laborat amb els esports d’hivern d’una manera professional. Els candidats podran ser, tant persones individuals com grups o entitats esportives.

Palmarès

2012-13: El Descens de La Molina
2013-14: Guillem Salmerón i el seu equip
2014-2015: Associació de Volentaris Val d’Aran

Us animem a presentar les vostres candidatures!