últimes carreres de l’any a Copa d’Europa

Els catalans Pol Carreras i Pol Rocamora es troben a Suïssa realitzant les seves últimes carreres de l’any de Copa d’Europa, una de Gegant i l’altra d’Eslàlom.

Ahir dimecres 19 de desembre es va celebrar el Gegant, on els esquiadors catalans, membres de l’Equip Nacional d’Esquí Alpí de la RFEDI van realitzar un paper bo, sobretot, tenint en compte que la seva principal especialitat és l’Eslàlom. Pol Carreras va acabar la carrera en 46a posició amb un temps total de 2:06:62, mentre que Pol Rocamora va acabar 49è amb 2:06:89.

Pel que fa a la prova de Copa d’Europa d’avui 20 de desembre, cap dels dos esquiadors d’Atomic han pogut finalitzar la prova: Pol Carreras ha abandonat durant la segona màniga i Pol Rocamora ho ha fet durant la primera.

Xavier Salarich i Ferran Terra a Itàlia

Els també membre de l’Equip masculí de la RFEDI, el català Xavier Salarich, ha estat participant en dues Gegants FIS a l’estació italiana de Pampeago al costat del corredor de l’equip A Ferran Terra, però malauradament cap dels dos van acabar les curses. Terra va abandonar els dos Gegants en la segona màniga i Salarich en la primera.

Després d’aquestes dues curses, els esquiadors catalans viatjaran a casa per estar acompanyats dels seus durant els dies de Nadal. Tots ells aprofitaran per descansar i sobretot, carregar de nou les piles per encarar l’última cursa de l’any, que se celebra a Bormio, Itàlia, el 29 de desembre.

Enllaços relacionats  

Resultats FIS -Ski