Un circuit espectacular a la 19a Marxa l’Arp i 4a Micro Arp

L’estació d’esquí nòrdic de Tuixent La Vansa ha acollit la IXI Marxa l’Arp i la 4a Micro Arp, dues competicions sota la tècnica clàssica. Segons el CENA, club organitzador, va ser un gran èxit, 
amb un dia esplèndid i un circuit espectacular.

La 9a Copa Catalana d’esquí de fons i la 4a Copa Nins van celebrat el passat diumenge 2 de març la Marxa l’Arp i la Micro Arp, competicions que aquesta temporada han complert 19 i 4 edicions, respectivament. Pel que fa a la Marxa L’Arp, es va disputar a dues distàncies; 21 quilòmetres per homes i dones nascuts l’any 1995 i anteriors i 12 quilòmetres per homes i dones de totes les edats. Pel que fa als 21 quilòmetres, el primer classificat absolut en homes va ser Ireneu Esteve, seguit de Sadurní Betriu del CEFUC i de Bernat Galceran del PEC. En dones, va pujar al primer esgraó del podi, Mariona Aubert, seguida de Aloma Combalia del CENA i Laia Acero. En la distància dels 12 quilòmetres, el més ràpids van ser Pol Vidal del ANEC en homes i Carola Vila del CEFUC. Nil Martinez i Paula Martinez del CENA van arribar segons, mentre que Gral Selles del Bellver i Marta Cester del ANEC van fer-ho en tercer lloc.  

En el cas de la Micro Arp, els nens i nenes de la categoria Infantil 2 van participar a la prova dels 5 quilòmetres. Els més ràpids van ser Cecs Collel del CEFUC en homes i Maria Iglesias del ANEC en dones, seguits dels segons classificats que van ser Jaume Pueyo del CEFUC i Silke Stock del CENA. Els tercers classificat van ser Pol Riu del CENA i Mireia Galcerán del PEC. Els Infantils 1 i Benjamins van competir a la distància de 2,5 quilòmetres on es van proclamar guanyadors Martí Forcada del PEC i Mariona Morral. Miquel Alaudell del PEC i Claustre Montaner del CENA van pujar al segon esgraó del podi mentre que Mini Gili del CEFUC i Queralt Gamisans del PEC van ocupar el 3er calaix. Finalment, la distància més petita, d’un quilòmetre, es va reservar per als nens i nenes de categoria Pollet i Bacteri. Pel que fa al podi femení, el CENA va fer triplet de la mà de Berta Guitart (1era), Clara Rafart (2ona) i Núria Rafart (3era). Pel que fa al podi absolut, Marta Guitart va fer 1era, Marçal Gabarró del CEFUC 2on i Quim Vila del BELLVER 3er.

Enllaços relacionats
Resultats Marxa l’Arp
Resultats Micro Arp
Galeria d’imatges