Un sòlid Ander Mirambell suma un nou Top 20 a la Copa del Món de Königssee

foto

El barceloní finalitza 18º al circuit alemany, on se celebrarà el Mundial de skeleton. Recolzat per la seva mare i uns amics, Mirambell ha sabut rescabalar-se d’una errada a la primera mànega, en el moment de pujar al trineu.

Ander Mirambell no té cap intenció d’abaixar el pistó. En la que era la sisena cita de la Copa del Món de Skeleton, la igualtat entre els competidors ha estat la tònica d’una competició que s’ha decidit per poques dècimes de diferència. El barceloní ha finalitzat novament entre els 20 primers en un circuit alemany que a finals del pròxim mes de febrer acollirà el Mundial de l’especialitat.

Una 18º posició que Mirambell ha aconseguit amb remuntada inclosa. Una errada a l’hora de pujar al trineu en l’inici de la primera mànega ha provocat que es desestabilitzés en els primers metres i perdés velocitat. “Tot i això, he aconseguit una de les velocitats més altes. Pensava que em quedaria fora per dues dècimes, que és el que hi havia entre la meva 19º posició i la 15º”.

En una segona mànega on ha mantingut els mateixos reglatges, Mirambell ha completat una de les seves millors baixades de la setmana i ha millorat la classificació, acabant 18º. Una competició on el pilot català ha estat molt ben acompanyat, ja que fins a Alemanya s’hi han acostat la seva mare, Rosa, i un grup d’amics.

Després d’aquesta cita de Königssee, Mirambell manté la 14º posició de la Copa del Món amb 616 punts, a l’espera de la propera prova, el divendres 3 de febrer a la pista austríaca de Igls: “Crec que hem aconseguit una cursa molt consistent. Encadenem un Top 20 més, que era l’objectiu de la temporada. Em quedo amb aquestes sensacions”.